Citi produkti

Dabas unikālais pieskāriens ēdiena buķetes papildināšanai.

Aromātu un garšas koncentrācija pirmā spieduma olīveļļā, un grappa— diženums, kas tiek radīts no labākajām vīnogām, kvalitātes zīme un izcils noslēgums maltītei.

 
Gavini_My Wine_Black.png

Olīveļļa

losi olio.jpg

Olīvu šķirne: 100% Correggiolo

Krāsa: zeltaini dzeltena ar tendenci uz zaļu

Smarža: intensīva, ilgstošs augļu aromāts ar lapu artišoka (cardoon) notīm

Garša: harmoniska, ar labi izbalansētu rūgtumu un asumu

Pasniegšanas ieteikumi: gatavojot bruschetta, salātu mērcēs, zivju ēdienos, mērcēs un ar svaigu kazas sieru

Pateicoties dabai, Chianti teritorija ar tās novietojumu un pateicīgo klimatu vienmēr bijusi zināma arī ar olīveļļas spiešanu. Šie olīvkoki tiek audzēti rindās netālu no vīnogulājiem, piedāvājot apmeklētājiem ieraudzīt unikālo Toskānas ainavu.

losi6.jpg
losi oil1.jpg
arnaldo caprai olio.jpg

Olīvu šķirnes: Moraiolo, Frantoio, Leccino

Novākšanas laiks: no oktobra vidus līdz novembra vidum
Izspiešana: Olīvas tiek spiestas 24 stundu laikā no to novākšanas
Pasniegšanas ieteikumi: sader ar graudaugu produktiem, pupām, kā arī ir laba sastāvdaļa gaļas un zivju ēdienos, salātos un, protams, uz bruschetta

lunae.jpg
cantine_lunae_olio_1920_doro.jpg

Olīvu šķirne: Razzola, Leccino, Moraiolo

Buķete: zems skābuma līmenis, eleganta un smalka, eļļas raksturs jūtams gan smarzā, gan garšā

Olīvas ar rokām tiek atlasītas labākajos olīvu dārzos, kas atrodas Ortonovo un Castelnuovo Magra kalnos. Ekstrakcijas process notiek tikai mehāniski, lai varētu saglabāt labākās olīvu smaržas un organoleptiskās īpašības, kā arī Ligūrijas reģiona eļļām raksturīgo.

Grappa

Tenuta Sant’Antonio

Campo dei Gigli, intensīva bauda garšu paletei. Šo grapu dinamiskā enerģija dod tām patīkami sausu raksturu, kas vienlaikus ir arī maigs un apaļš.

Tās piedāvā bagātīgu aromātisko tekstūru ar siltu alkohola klātbūtni, tā struktūra ir harmoniska un labi definēta. Samtainā buķete un augļainās notis nepiespiesti atgādina par aromātiem, kas nākuši no Amarone.

Campo dei Gigli Grappa di Amarone

tenuta sant'antonio grappa-di amarone.png

No vīna, kas simbolizē Castagnedi ģimenes vīna pagrabus, darīnāts cēls dzēriens ar izsmalcinātiem un smaržām bagātīgiem aromātiem.

Izspaids: Amarone

Destilācija: pārtrauktā tvaika destilācija

Noturēšana: no trim līdz sešiem mēnešiem nerusējošā tērauda mucās

grappa rossa.png

Tiem, kuri atpazīst destilāta vērtību.

Izspaids: Amarone

Destilācija: pārtrauktā tvaika destilācija

Noturēšana: no 10 līdz 12 mēnešiem dažādu koku mucās

Brīnišķīgi piemērots maltītes noslēgumā, varbūt ziemā ar labu cigāru pie kamīna, vai vasarā uz terases ar skatu uz jūru vai kalniem, bet vienmēr labā kompānijā.

Grappa di Amarone tīkamo smaržu iesaka baudīt atpūšoties, tomēr īsteni gardēži tā aromātisko garšu var pastiprināt ar kādu tumšo šokolādi.

tenuta sant'antonio7.jpg
tenuta sant'antonio.jpg