Citi produkti

Olīveļļa
Olīvu šķirne: 100% Correggiolo
Krāsa: zeltaini dzeltena ar tendenci uz zaļu
Smarža: intensīva, ilgstošs augļu aromāts ar lapu artišoka (cardoon) notīm
Garša: harmoniska, ar labi izbalansētu rūgtumu un asumu
Pasniegšanas ieteikumi: gatavojot bruschetta, salātu mērcēs, zivju ēdienos, mērcēs un ar svaigu kazas sieru
Pateicoties dabai, Chianti teritorija ar tās novietojumu un pateicīgo klimatu vienmēr bijusi zināma arī ar olīveļļas spiešanu. Šie olīvkoki tiek audzēti rindās netālu no vīnogulājiem, piedāvājot apmeklētājiem ieraudzīt unikālo Toskānas ainavu.
Arnaldo Caprai
Olīvu šķirnes: Moraiolo, Frantoio, Leccino
Novākšanas laiks: no oktobra vidus līdz novembra vidum
Izspiešana: Olīvas tiek spiestas 24 stundu laikā no to novākšanas
Pasniegšanas ieteikumi: sader ar graudaugu produktiem, pupām, kā arī ir laba sastāvdaļa gaļas un zivju ēdienos, salātos un, protams, uz bruschetta
Olīvu šķirne: Razzola, Leccino, Moraiolo
Buķete: zems skābuma līmenis, eleganta un smalka, eļļas raksturs jūtams gan smarzā, gan garšā
Olīvas ar rokām tiek atlasītas labākajos olīvu dārzos, kas atrodas Ortonovo un Castelnuovo Magra kalnos. Ekstrakcijas process notiek tikai mehāniski, lai varētu saglabāt labākās olīvu smaržas un organoleptiskās īpašības, kā arī Ligūrijas reģiona eļļām raksturīgo.

Grappa
Tenuta Sant’Antonio
Campo dei Gigli, intensīva bauda garšu paletei. Šo grapu dinamiskā enerģija dod tām patīkami sausu raksturu, kas vienlaikus ir arī maigs un apaļš.
Tās piedāvā bagātīgu aromātisko tekstūru ar siltu alkohola klātbūtni, tā struktūra ir harmoniska un labi definēta. Samtainā buķete un augļainās notis nepiespiesti atgādina par aromātiem, kas nākuši no Amarone.
No vīna, kas simbolizē Castagnedi ģimenes vīna pagrabus, darīnāts cēls dzēriens ar izsmalcinātiem un smaržām bagātīgiem aromātiem.
Izspaids: Amarone
Destilācija: pārtrauktā tvaika destilācija
Noturēšana: no trim līdz sešiem mēnešiem nerusējošā tērauda mucās
Tiem, kuri atpazīst destilāta vērtību.
Izspaids: Amarone
Destilācija: pārtrauktā tvaika destilācija
Noturēšana: no 10 līdz 12 mēnešiem dažādu koku mucās