Corte Sant’Alda
Vīna kvalitāte un tā īpašības ir ikdienas lēmumu rezultāts.
Šajā darītavā nekas netiek atstāts nejaušības vai pārmērīgas iejaukšanās rokās, sākot no zemes apstrādes, vīnogulāju stādīšanas, līdz brīdim, kad vīns tiek pildīts pudelēs. Tad sasaistīšanās ar dabu un tehnoloģijām ir būtiski elementi, lai saprastu un novērtētu vīna sensorās īpašības, kuras nav saistītas tikai ar tradicionālajiem parametriem, bet arī sajūtu līmenī.
Katrs Corte Sant’Alda vīns nāk no kāda konkrēta vīna dārza, kur izvēlēta tiek teritorija, vīnogu šķirne, vīnogulāju vecums un to audzēšanas veids, lai šis kopums veidotu vīnu un nodrošinātu precīzi definētu kvalitāti. Visas vīnogas ir bioloģiski audzētas un tām ir Demeter sertifikāts, un tās tiek novāktas ar rokām piemērotā gatavības brīdī, kas nozīmē, ka vīna dārzu nenovāc vienā reizē, bet gan rūpīgi tam iet cauri vairākas reizes, lai nogrieztu tikai tos ķekarus, kas optimāli nogatavojušies.
Ca’ Fiui ir kalna nogāze, kas pazīstama kopš seniem laikiem, tur, starp vīnogulājiem un olīvkokiem, Corte Sant’Alda ierīkojusi vīna pagrabu. Saules ietekmei labi pakļauti vīna dārzi ražo nogatavojušās vīnogas, kas nodrošina šī Valpolicella vīna iespaidīgo līdzsvaru.
Corvina Grossa, Corvina Veronese, Rondinella un Molinara ir galvenās
Ca’ Fiui nogāzē audzētās šķirnes. Mainīgos daudzumos tiek izmantotas arī citas vietējās sarkano vīnogu šķirnes, piemēram, Croatina un Rossara.