La Farra
“Es katru dienu strādāju un mēģinu, lai vīna glāzē tiktu atkārtotas tās sajūtas, kuras vīna dārzā ir radījušas mūsu vīnogas.”
- Guido Nardi
Līdzsvars starp šīs teritorijas tradīcijām, modernu vīnkopības, tā darīšanas paņēmienu izmantošanu, un cieņu pret vidi ļāvis La Farra darītavā darīt nepārprotamas elegances un kvalitātes vīnus.
Uzņēmums, kuru vada brāļi Innocente un Guido, un māsa Adamaria Nardi, ražo vīnu no vīnogām, kas audzētas La Farra vīna dārzos, atspoguļojot ģimenes pieķeršanos šim reģionam un aizraušanos ar tādu vīnogulāju audzēšanu, kas jau paaudzēm ir bijusi Nardi ģimenes gēnos.
Fascinējošākā šīs zemes un darītavas daļa ir tas, ar kādu aizraušanos un centību vīrieši un sievietes strādā dažādās kalnu nogāžu zonās, kas pakļautas saules stariem, kā arī tajās, kuru stāvums ir tik liels, ka grūti nostāvēt kājās. Tieši šie ir iemesli, kāpēc Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG vīns ar izcilību tiek novērtēts ne tikai vietējā, bet arī pasaules mērogā.