La Farra

“Es katru dienu strādāju un mēģinu, lai vīna glāzē tiktu atkārtotas tās sajūtas, kuras vīna dārzā ir radījušas mūsu vīnogas.”

- Guido Nardi

 

Līdzsvars starp šīs teritorijas tradīcijām, modernu vīnkopības, tā darīšanas paņēmienu izmantošanu, un cieņu pret vidi ļāvis La Farra darītavā darīt nepārprotamas elegances un kvalitātes vīnus.

Uzņēmums, kuru vada brāļi Innocente un Guido, un māsa Adamaria Nardi, ražo vīnu no vīnogām, kas audzētas La Farra vīna dārzos, atspoguļojot ģimenes pieķeršanos šim reģionam un aizraušanos ar tādu vīnogulāju audzēšanu, kas jau paaudzēm ir bijusi Nardi ģimenes gēnos.

la farra.jpg

Fascinējošākā šīs zemes un darītavas daļa ir tas, ar kādu aizraušanos un centību vīrieši un sievietes strādā dažādās kalnu nogāžu zonās, kas pakļautas saules stariem, kā arī tajās, kuru stāvums ir tik liels, ka grūti nostāvēt kājās. Tieši šie ir iemesli, kāpēc Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG vīns ar izcilību tiek novērtēts ne tikai vietējā, bet arī pasaules mērogā.

 
la farra6.jpg

Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Rive di Farra di Soligo Millesimato Brut - stāvo nogāžu zelts

 
 
Mūsu Prosecco Superiore iekapsulē aromātus no vīna dārza un darba mūsu stāvajās kalnu nogāzēs, kas ir bijušas tik dāsnas ar savu bagātību, kuru saucam arī par mūsu zelta ķekariem.
— Innocente Nardi
 
 
la farra4.jpg

Vīnogu šķirne: 100% Glera

Produkcijas zona: Rive dei Nardi vīna dārzs, kas atrodas Farra di Soligo augšējā kalna daļā Collagù ciematā

Labākais lietošanas periods: ieteicams izlietot pirmo divu gadu laikā

Smarža: augļaina, nedaudz jūtami ābolu un aprikožu aromāti, tā daudzpusība veidojas no nogulšņu nogatavošanās un turpmākās attīstības

Garša: tīra, asa un līdzsvarota, pateicoties zemam cukura daudzumam, garšā jūtams izteikts svaigums

Gastronomiskā saderība: brīnišķīgs aperatīvs, sader ar dažādām uzkodām, risotto, zivju un baltās gaļas ēdieniem