Tenuta Sant’Antonio
Četri brāļi un sapnis, kas radies starp viņu tēva radītajiem vīna dārziem Valpolicella reģiona sirdī.
Šajā reģionā aug vīnogu Corvinone, Corvina un Rondinella šķirnes. Bet arī Garganega, Trebbiano di Soave un Chardonnay. Šeit piepildās sapņi. Un šie sapņi pārvēršas par lieliskiem vīniem, kā piemēram, Amarone, Valpolicella un Soave.
Tenuta Sant’Antonio vīna darītavas mērķis ir radīt produktus ar diženāku personību, lielāko uzsvaru liekot uz dabisku ražošanas procesu. Pirms pieciem gadiem vīndari nolēma veikt eksperimentus, kas atšķiras no tradicionālā vīna darīšanas procesa gan vīna dārzā, gan darītavā, cenšoties izmantot jaunāko informāciju, kas iegūta no pētniecības laboratorijām. Šis piedzīvojums sākās, kad Tenuta Sant’Antonio atklāja iespēju ražot vīnus neizmantojot sulfītus, un tā aizsākās Télos projekts. Organiskā un ķīmiskā mēslošana tiek aizstāta ar augu komposta izmantošanu, ko iegūst, fermentējot zarus, mikroorganismus un mitros sadzīves atkritumus.
Vīns, kas saņēmis visvairāk starptautisku žūriju apbalvojumus. Senākais darītavas vīna dārzs ir veltījums lilijai- puķei, kas ir Tenuta Sant’Antonio teritorijas simbols. Šajā vīna dārzā aug viens vīnogulājs, kas arī piešķir Campo dei Gigli vīnam tā unikalitāti.