
Terredora Di Paolo
Terredora Di Paolo stāsts ir Valtera un viņa ģimenes portrets ar visām viņa dzimtenes krāsām un tās strādīgajiem un patiesajiem cilvēkiem.
Itālijas dienvidi ir viens no interesantākajiem vīna apgabaliem pasaulē. Kampānijā, it īpaši Irpinijas apakšreģionā, tiek ražoti vīni no tādām vietējām vīnogu šķirnēm kā Aglianico, Fiano, Greco un Falanghina, kurus var salīdzināt un tie var konkurēt ar labākajiem vīniem pasaulē.
Kopš 1978. gada Terredora Di Paolo ir Kampānijas vīna kultūras galvenais spēlētājs. Apvienojot pieredzi un tradīcijas, darītava savos vēsturiskajos, vietējos vīna dārzos ir ieviesusi modernas inovācijas, tehniskas zināšanas un komandas darbu, kas veltīts tam, lai cienītu un veicinātu atgriešanos pie tradicionālās vīnkopības, kas ir viskvalificētākā tradīcija.
Vīna darītava atrodas apburošajā Serras ainavā Montefusco, Avellino provincē, kas ir kalnainākā no pieciem Kampānijas rajoniem. Celta uz grēdas, kas atdala Sabato upes ieleju no Kaloras, darītavas arhitektūra ir funkcionāla tajā iesaistītajiem darba procesiem jeb vīna darīšanai, tomēr bieži tā pārvēršas par jauku ikgadējo vīna pasākumu pieņemšanas vietu.

Loggia della Serra Greco di Tufo DOCG

Ex Cinere Resurgo Fiano di Avellino DOCG

Campore Fiano di Avellino DOCG

Lacryma Christi del Vesuvio Bianco DOC

Rosaenovae Irpinia Rosato DOC

Lacryma Christi del Vesuvio Rosso DOC

Pago dei Fusi Taurasi DOCG

Campore Taurasi Riserva DOCG

Aglianico Campania IGT 2015

Il Principio Aglianico Irpinia DOC 2010

Corte di Giso Falanghina Irpinia DOC
Loggia della Serra Greco di Tufo DOCG- lauka zieds
Vīnogu šķirnes: 100% Greco
Produkcijas zona: ģimenei piederoši vīna dārzi Montefusco
Augsnes tips: kaļķaina, grants augsne ar noskalojumiem, 60 metri virs jūras līmeņa
Vīna darīšanas process: vīnogas tiek novāktas oktobra beigās pateicoties vīna dārzu augstumam. Nogulsnes nogremdē un fermentē ar izvēlētiem raugiem nerūsējošā tērauda tvertnēs vēsā temperatūrā. Nogatavināšana notiek uz nogulsnēm vairākas nedēļas.
Krāsa: garais nogatavināšanas laiks nodrošina izcilu, dziļu zeltainu krāsu ar zaļganām nokrāsām.
Smarža: elegants un līdzsvarots ar intriģējošām balto ziedu, citrusaugļu, bumbieru un ābolu smaržām, ko pārklāj smalka medus un patīkamas minerālu notis
Garša: smalkais skābums labi sajaucas ar bagātīgo buķeti un garo minerālu un augļu pēcgaršu.
Gastronomiskā saderība: vēžveidīgie, grilētas zivis, bifeļpiena mocarella, Taizemes karija ēdieni, lasis, jūras asaris, grilēts tuncis un vista citronu marinādē.



